brasov

Administrația locală din Ghimbav își pune speranțele de dezvoltare în Aeroportul Brașov: „Va deveni oraș magnet”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Localitatea Ghimbav se va dezvolta și mai mult după deschiderea Aeroportului Internațional Brașov, atât din punct de vedere economic, cât și turistic. Va deveni „oraș magnet”, spune primarul Ionel Fliundra., citat de Agenția de presă Rador.

Edilul a adăugat că, în ultimii 5 ani, populația localității aproape că s-a dublat și a ajuns la aproape 10.000 de locuitori.

„Va fi un plus valoare pentru comunitatea noastră, pentru zonele limitrofe. Ținem cont de dorința cetățenilor de a ajunge mai rapid spre destinațiile europene și nu numai, dar și de nevoia operatorilor economici care au de transportat marfă.” a spus primarul Ionel Fliundra.

De asemenea, infrastructura rutieră din zonă este în curs de modernizare și extindere, pentru a nu afecta prea mult traficul din oraș.

„Lucrăm deja cu CNAIR la un studiu de fezabilitate pentru o centură care să facă legătura între actuala centură a Brașovului și intrarea în municipiul Codlea. Ne gândim și la linia ferată pentru care Consiliul Județean și CFR au demarat procedura de identificare a terenurilor, iar Ghimbavul va da tot suportul în vederea construirii acestei linii. Urmează modernizarea DJ103C, care ține de la intersecția cu DN1 și ajunge către cartierul Stupini”, a mai declarat edilul.

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *