Breaking News

Altă rafinărie rusă în flăcări. Drone ucrainene au distrus o instalație de petrol situată în sud-vestul Moscovei VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 15 Martie 2024, ora 12:10

784 citiri

Altă rafinărie rusă în flăcări. Drone ucrainene au distrus o instalație de petrol situată în sud-vestul Moscovei VIDEO

Imagine cu rafinăria din Kaluga arzând FOTO / captură video X Visegrad24

Un nou atac al Ucrainei pe teritoriul Rusiei a vizat, încă de la primele ore ale zilei de vineri, 15 martie, o rafinărie de petrol din regiunea Kaluga, situată în sud-vest teritoriului rus, susține, pentru presa ucraineană, a confirmat o sursă a agenției de informații militare a Ucrainei (HUR).

HUR a efectuat atacul cu dronă, potrivit sursei. Canalul rus Telegram ASTRA a susținut anterior că trei drone au lovit instalația, provocând daune echipamentelor de pe amplasament, arată publicația ucraineană https://kyivindependent.com/kyiv-confirms-ukrainian-drone-strike-on-oil-refinery-in-russias-kaluga-region/.

Un videoclip postat pe rețelele de socializare ar fi arătat momentul în care una dintre drone a lovit, provocând o minge de foc mare. The Kyiv Independent susține că nu a putut verifica videoclipul.

De partea cealaltă, Ministerul rus al Apărării a raportat că cinci drone și două rachete Grad au fost doborâte peste noapte peste regiunile Belgorod și Kaluga, dar nu a menționat atacul asupra rafinăriei de petrol.

La începutul acestei săptămâni, rafinăriile de petrol au fost atacate în regiunile ruse Ryazan, Nijni Novgorod și Leningrad.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.