Breaking News

Atac rusesc cu drone asupra Kievului. Primarul capitalei ucrainene a raportat incendii și distrugeri, dar nu au fost înregistrate victime VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 10 Septembrie 2023, ora 07:22

159 citiri

Atac rusesc cu drone asupra Kievului. Primarul capitalei ucrainene a raportat incendii și distrugeri, dar nu au fost înregistrate victime VIDEO

Capitala Ucrainei a fost ținta unui nou atac cu drone în noaptea de 9 spre 10 septembrie. FOTO Telegram

Mai multe drone ruseşti au atacat Kievul duminică în zori, potrivit autorităţilor ucrainene care nu au raportat victime, scrie agenția France Presse, a cărei corespondentă a auzit peste zece explozii în cursul nopţii.

Potrivit şeful administraţiei civile şi militare locale, Serhii Popko, resturi de la dronele doborâte de apărarea aeriană ucraineană au căzut în districtele Sviatoşinskii, Podilskii şi Şevcenkivskii.

Autorităţile ucrainene nu au precizat imediat dacă toate dronele au fost doborâte sau dacă unele au lovit direct oraşul.

Resturi au căzut peste o clădire rezidenţială din cartierul Şevcenkivskii, din centrul Kievului, fără a provoca victime, dar au declanşat un incendiu care a fost stins de proprietarii clădirii, a declarat Popko pe Telegram.

În districtul Sviatoşinskii, situat în vestul capitalei, resturi au provocat un incendiu în parcul Sovkii, una dintre cele mai cunoscute grădini publice ale oraşului, a declarat primarul Kievului, Vitali Kliciko, pe Telegram.

În districtul Podilskii din centrul Kievului, resturi au căzut pe un spaţiu deschis şi medicii sosiţi la faţa locului acordă îngrijiri unei persoane care a suferit un atac de panică, potrivit edilului.

Tot potrivit primarului, mai multe resturi în flăcări au căzut pe un drum din districtul central Solomianskii.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.