Breaking News

BREAKING Coaliția PSD-PNL a decis ca Ramona Chiriac să deschidă lista comună la europarlamentare / Candidați separați la Primăria București, cea mai probabilă soluție

1 minute necesare pentru a citi articolul

Update 3: Lucian Romașcanu a declarat la Digi24 că decizia finală legată de candidatura PSD-PNL la Primăria București va fi luată joi.

Update 2: Gabriela Firea (PSD) a declarat că participarea PSD și PNL cu candidați separați la alegerile locale e decizia corectă.

”E decizia cea mai corectă, arată respect față de bucureșteni. Persoana contează foarte mult la alegerile locale pentru București. În toate orașele, gospodarul acelei localități e direct opțiunea electoratului ca persoană”, a declarat Firea la Antena 3.

Update 1: Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a confirmat la Antena 3 că Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, va deschide lista PSD-PNL la Parlamentul European. El a mai spus că, cel mai probabil, cele două partide vor avea candidați separați la Primăria București. El a mai spus că Gabriela Firea e prima opțiune a PSD pentru candidatura la Primăria București.

”Cifrele din sondaje arată că nu putem strânge bazinele electorale separate ale celor două partide pentru un candidat comun la București”, a spus Romașcanu când a fost întrebat de ce nu va exista un candidat comun al partidelor la Primăria București.

Ramona Chiriac a fost numită șef al reprezentanței Comisiei Europene la București în iunie 2021. Ea a acționat, în această funcție, ca reprezentant oficial al Comisiei Europene în România sub autoritatea politică a președintelui Ursula von der Leyen.

Articol inițial: Coaliția PSD-PNL a decis luni ca Ramona Chiriac. șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, să deschidă lista comună la europarlamentare, potrivit surselor G4Media.

Referitor la primăria Capitalei, deocamdata toate optiunile sunt pe masa, inclusiv ca cele doua partide sa mearga cu candidati separati.Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.