Breaking News

Dan Petrescu s-a certat și cu Ilie Dumitrescu. Motivul stupid pentru care nu-și mai vorbesc cei doi foști buni prieteni

2 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 30 Mai 2023, ora 05:45

915 citiri

Dan Petrescu s-a certat și cu Ilie Dumitrescu. Motivul stupid pentru care nu-și mai vorbesc cei doi foști buni prieteni

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu nu-si mai vorbesc FOTO facebook

Dan Petrescu a oferit un spectacol degradant la ultimul meci de campionat jucat de CFR Cluj, când s-a certat inclusiv cu Gheorghe Hagi.

Problemele sale comportamentale nu sunt noi, iar Ilie Dumitrescu a dezvăluit că și fașă de el a avut o reacție stupidă, care a dus la încetarea relației de prietenie dintre cei doi.

”Nu a fost nimic grav. L-am sunat să văd ce face după un meci și a fost ceva de genul ’Ce, vrei informații să spui la Digi acolo?’. Zic ’Da, eu, de 12 ani, zi de zi, numai cu informații mă ocup, eu sunt șeful redacției la știri și mă ocup cu toate breaking news-urile’.

Mă rog, și atunci am spus ’Bine, dacă tu crezi că te-am sunat… Eu te-am sunat să văd ce faci, cum ești’. Asta a fost toată chestia, dar nimic grav.

Ideea e că nu îl sunam să văd… Eu aveam informații că vor să îl pună la echipa națională. Voiam să îi spun ’Știu că o să ai ofertă la echipa națională’. În ideea asta, nu altceva.

Nu l-am sunat să îmi dea vreo informație. Eu, când îl sun pe Hagi sau pe Mutu, nu îi sun să îmi spună ceva. Nu sunt ăla care trebuie să aducă informațiile. Eu sunt analist.

Nu știu la ce s-a gândit el. L-am sunat după meciul cu Randers, trecea printr-un moment mai puțin bun. Eu văzusem meciul, îl analizasem și voiam să discutăm, să îi spun ce am văzut, dar pe probleme tehnice.

Era supărat ‚’Tu știi că nu vorbesc cu nimeni după meci?’. Zic ’Nu am știut asta’. În rest, nu am avut niciun fel de probleme. Atunci i-am zis ’Bine, mă, dacă tu crezi că eu te sun să iau informații, eu uit telefonul tău, uită-l și tu pe al meu și la revedere, gata’”, a povestit Ilie Dumitrescu la emisiunea Digi Sport Special.

Dan Petrescu și Ilie Dumitrescu au fost colegi la Steaua în anii 1980 și au jucat mai bine de zece ani la echipa națională.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *