Breaking News

Gabriel Zetea o acuză pe Alina Gorghiu de ”ipocrizie” pentru că a condamnat ferm acuzațiile de viol și sex cu minori la adresa deputatului ex-PSD Bălășoiu, dar nu a reacționat la fel după aceleași acuzații la adresa a doi primari PNL/ Gorghiu a ieșit din direct

1 minute necesare pentru a citi articolul

Deputatul PSD Gabriel Zetea a acuzat-o, miercuri, pe Alina Gorghiu de ”ipocrizie” pentru că șefa Senatului a condamnat ferm acuzațiile de viol și sex cu minori la adresa deputatului ex-PSD Aurel Bălășoiu, dar senatoarea nu a reacționat la fel de vehement după aceleași acuzații la adresa a doi primari PNL. Alina Gorghiu a ieșit din transmisiunea în direct de la Antena 3, unde a avut loc schimbul de replici între reprezentanții celor două parte aflate la guvernare.

Alina Gorghiu a iniţiat, miercuri, o petiţie prin care solicită demisia din Parlament a deputatului Aurel Bălăşoiu, în cazul căruia Parchetul instanței supreme s-a sesizat din oficiu pentru act sexual cu un minor şi face cercetări, în alt dosar, pentru viol, deschis în urma unei sesizări. Tot miercuri Gorghiu a ieșit public pentru a critica în termeni duri suspiciunile care planează asupra deputatului exclus din PSD.

Gabriel Zetea i-a amintit Alinei Gorghiu că doi primari PNL sunt acuzați exact de aceleași infracțiuni, unul dintre ei fiind reținut de procurori, altul recunoscând în instanță că a făcut sex cu minore chiar în biroul de primar. Senatoarea nu a mai continuat dialogul și a încheiat convorbirea telefonică.

Ștefan Ionel Robert, primarul din Ștefăneștii de Jos (Ilfov) a fost reținut în iunie 2021 fiind acuzat de violul unei minore de 13 ani. Primarul PNL și ceilalți doi indivizi reținuți au negat în fața anchetatorilor abuzul, în timpul audierilor.

Primarul Damian Butnariu din Mogoșești-Siret (Iași) a recunoscut în instanță că a făcut sex cu minore, care făceau parte dintr-o rețea de trafic de persoane și a candidat sub culorile PNL, deși fusese exclus din partid. Liberalii nu și-au pus atunci, la alegerile din 2020, niciun candidat.

 

Citește și…

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *