Breaking News

Președintele Iohannis ne-a spus că îl va numi pe Ciolacu premier, că o promisiune făcută electoratului înainte de alegeri nu trebuie neapărat respectată

1 minute necesare pentru a citi articolul

Liderul USR, Cătălin Drulă, a declarat, marți, după consultările de la Cotroceni, că președintele Klaus Iohannis a spus în cadrul întâlnirii că îl va desemna premier pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, și că o promisiune făcută electoratului înainte de alegeri nu trebuie neapărat respectată.

„Președintele ne-a transmis că îl va numi pe Marcel Ciolacu, că are deja o părere formată și că nu consideră că o promisiune făcută electoralului înainte de alegeri trebuie neapărat respectată, pentru că fiecare parlamentar votează cum vrea, nu este un mandat imperativ”, a declarat Cătălin Drulă.

Liderul USR a precizat că a venit la Cotroceni din respect pentru instituția prezidențială, dar și pentru a-i transmite președintelui Klaus Iohannis mesajul acelei părți a societății pe care nu o mai ascultă, care și-a dorit modernizarea României, dar a fost păcălită la ultimele alegeri, când Iohannis a declarat că nu se poate face modernizare cu PSD.

„Se întâmplă un record negativ: Klaus Iohannis a numit mai mulți premieri PSD decât Ion Iliescu. E un moment rușinos pentru democrația românească, electoratul a fost trădat. (…) I se dă mandatul lui Marcel Ciolacu pentru a continua stagnarea, păstrarea rețelelor vechi de influență, băgatul până la cot în banul public, distrugerea PNRR”, a susținut Drulă.

Cătălin Drulă a subliniat că va fi „o guvernare care servește un singur interes: interesul găștilor de partid”.

„I-am spus că românii au votat pentru reforme și modernizare și că i-a trădat. (…) Ne-a urat succes să putem să facem schimbarea la anul”, a mai spus Drulă.

Citește și LIVE Consultări la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Klaus Iohannis către Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă: „Suntem acum, aici, ca să continuăm” / Președintele nu a dat mâna cu liderii UDMR, USR și AUR

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.