Breaking News

Rezultatele de la Bacalaureat 2023 au fost publicate. Vezi listele cu notele și mediile candidaților, pe județe

1 minute necesare pentru a citi articolul

Rezultatele de la Bacalaureat 2023 au fost publicate cu puțin timp în urmă de Ministerul Educației. Vezi mai jos lista județelor – candidații intră în platformă și pot introduce codul primit de la școală pentru căutarea rezultatului obținut la examenele din sesiunea iunie-iulie 2023 a Bacalaureatului. Rezultatele sunt cele inițiale, adică înainte de contestații.

Notele elevilor la Bacalaureat 2023 sunt anonimizate, pentru al patrulea an, astfel că fiecare candidat la această sesiune de Bac trebuie să introducă în platforma bacalaureat.edu.ro codul primit de la școală, pentru a vedea notele pe care le-a obținut la probele scrise. Probele de competențe lingvistice și digitale nu s-au susținut, ci au fost echivalate cu mediile din liceu la disciplinele respective.

Absolvenții nemulțumiți de notele primite pot să depună contestații tot astăzi, de la ora 12:00 până la ora 18:00. Consultă aici modelul de cerere pentru contestație. Rezultatele finale, după contestații, vor fi afișate vineri, 7 iulie, potrivit calendarului oficial de BAC 2023.

Citește articolul complet și caută rezultatele după județe pe Edupedu.ro.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.