Breaking News

Subiectele la Matematică și Istorie date la Bacalaureat 2023, proba obligatorie a profilului

1 minute necesare pentru a citi articolul

Cei de la filiera teoretică – profilul umanist și filiera vocațională (profil artistic, sportiv, unele specializări de la profil pedagogic, profil teologic etc.) au dat examen la Istorie. Varianta de subiect extrasă a fost cea cu numărul 1, potrivit subiectelor obținute de Edupedu.ro, pe care le puteți consulta aici.

Elevii care au dat proba scrisă obligatorie a profilului la Matematică la BAC 2023, adică cei de la filiera teoretică, profilul real, specializarea Matematică – Informatică, au avut de rezolvat varianta numărul 1 extrasă, potrivit Edupedu.ro.

Pentru candidații de la profilul real, specializarea științele naturii variantă extras a avut tot numărul 1, potrivit subiectelor pe care le puteți consulta pe Edupedu.ro.

Baremele de corectare și notare vor fi publicate de Ministerul Educației la ora 15:00. Edupedu.ro va reveni cu rezolvările pentru subiecte, dar și cu baremele oficiale.

Miercuri, 28 iunie, are loc proba la alegere a profilului şi specializării. Proba la Limba și literatura maternă se va desfășura joi, 29 iunie, potrivit calendarului oficial.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *