Breaking News

Un serviciu popular de taxi își extinde serviciile către destinații de vacanță din Europa. Aeroporturile unde călătorii pot rezerva curse în avans

1 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 29 Iunie 2023, ora 09:35

408 citiri

Un serviciu popular de taxi își extinde serviciile către destinații de vacanță din Europa. Aeroporturile unde călătorii pot rezerva curse în avans

Mașini taxi într-un aeroport FOTO Pixabay

Uber își extinde serviciile în mai multe destinații populare de vacanță din Grecia, Italia, Franța, Spania și Croația.

Ca răspuns la cererea în creștere, Uber își propune să satisfacă nevoile călătorilor și să ofere opțiuni de transport convenabile pe durata călătoriilor lor.

Potrivit datelor Uber, peste 15% din toate cursele globale Uber sunt efectuate către și dinspre aeroporturi, evidențiind importanța transferurilor fără probleme către aeroport pentru călători.

Recunoscând această tendință, Uber a identificat aeroporturile care vor înregistra cea mai semnificativă creștere a popularității în timpul sezonului estival viitor.

Aceste aeroporturi includ JTR (Santorini, Grecia), DBV (Dubrovnik, Croația), CTA (Catania, Italia), FAO (Algarve, Portugalia), NCE (Nice, Franța) și VLC (Valencia, Spania).

Având Italia și Franța ca destinații de top pentru călătorii americani, datele Uber au relevat faptul că mulți americani preferă să viziteze ambele țări într-o singură călătorie.

Mai mult, Portugalia este adesea inclusă în itinerariu înainte de a ajunge în Spania, în timp ce Regatul Unit este o oprire preferată în drum spre Grecia sau Croația.

Uber Travel este disponibil în peste 10.000 de orașe

Uber Travel este disponibil în peste 10.000 de orașe și permite utilizatorilor să își organizeze și să își rezerve călătoriile în avans. Funcția de integrare extrage detaliile zborurilor din rezervările prin e-mail, creând un itinerariu consolidat care sugerează curse către și dinspre aeroporturi, gări și alte locații, scrie greekcitytimes.com.

Pentru cei care doresc să-și planifice cursele cu mult înainte, Uber Reserve este disponibil în peste 50 de țări. Cu Uber Reserve, călătorii pot rezerva curse de la 30 de minute până la 90 de zile în avans.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *