Breaking News

VIDEO Momentul în care o rachetă rusească lovește o clădire din centrul Kievului

1 minute necesare pentru a citi articolul

O înregistrare video apărută luni pe rețelele de socializare a surprins momentul exact când o rachetă lansată de forțele armate rusești a lovit o clădire din centrul capitalei ucrainene Kiev.

Explozie a unei rachete lansate de rusi asupra Kievului luniFoto: Captura video

În înregistrarea filmată de un șofer aflat în apropiere se poate auzi o bubuitură puternică, urmată de explozie care aruncă în aer coloane de fum și praf. De asemenea se observă cum o mașină care se pregătea să intre pe strada pe care se află clădirea dă rapid înapoi pentru a pleca de la fața locului.

O altă înregistrare realizată de o cameră de supraveghere a surprins de asemenea momentul în care o rachetă rusească lovește Arcul Libertății Poporului Ucrainean, un pod pedestru din Kiev.

Explozia văzută din alt unghi:

Autoritățile ucrainene au anunțat luni dimineața că bilanțul provizoriu arată că cel puțin opt persoane și-au pierdut viața și alte 24 au fost rănite de atacul rusesc cu rachete asupra Kievului.

Forțele armate rusești au lansat luni atacuri cu rachete împotriva mai multor orașe și localități din întreaga Ucraină ca răspuns la explozia ce a avut loc sâmbătă la Podul Kerci care leagă peninsula Crimeea de Rusia.

Urmărește ultimele evoluții din a 229-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *