constanta

Pasarela din Mamaia rămâne închisă și în sezonul estival 2024. Abia au fost depuse actele pentru obținerea avizelor de reabilitare

1 minute necesare pentru a citi articolul

Pasarela din stațiunea Mamaia, nefuncțională de aproape patru ani de zile, nu va fi redeschisă turiștilor în curând. După opt luni de la semnarea contractului pentru elaborarea documentației tehnico-economice, abia au fost depuse actele pentru obținerea avizelor, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța pentru Info Sud-Est.

Pasarela maritimă din dreptul Hotelului Victoria este închisă din anul 2021, în urma lucrărilor de înnisipare a plajei din stațiunea Mamaia care au îngropat o parte din obiectiv. În 2022, a fost efectuată o expertiză tehnică asupra construcției și au fost extrași piloții pasarelei de pe zona înnisipată.

În iunie 2023, administrația locală a început elaborarea documentației tehnico-economice în vederea reabilitării. Contractul, în valoare de aproximativ 230.000 de lei cu TVA, a fost câștigat de o firmă din București, Mida Expert Proiect SRL, și are o durată de 24 de luni.

Citește integral pe Info Sud-Est.Articol preluat de la: www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.