Economie

criptomoneda care ar putea ajunge la 10.000 de dolari pana la finele anului

1 minute necesare pentru a citi articolul

Dupa ce Ethereum a depasit recordul de 3.000 de dolari, in cursul zilei de luni, 3 mai, au inceput sa apara din nou discutiile cum ca a doua criptomoneda din piata ar putea ajunge pana la finele anului la o valoare de 10.000 de dolari.

Acesta discutii sunt vechi inca de acum doi ani, dar au fost temperate de criza sanitara si de faptul ca, anul trecut, Ethereum ajunsese sa se tranzactioneze si la sub 100 de dolari.

Acum, Ethereum a devenit mai performanta ca ritm de crestere si decat Bitcoin, iar marii investitori pariaza ca tehnologia din spatele acestei monede virtuale va deveni viitorul sistemul financiar descentralizat.

Succesul pe care l-a inregistrat pana acum Ethereum se datoreaza si imbunatatirilor aduse blockchain-ului, care se indreapta tot mai mult catre piata financiara descentralizata. Aceasta se refera la tranzactiile in afara sistemului traditional bancar pentru care Ethereum reprezinta o platforma extrem de importanta.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Cu cat discutiile legate de piata descetralizata prind un mai mare contur, cu atat pretul Ethereum creste, mai ales ca investitorii prind incredere in criptomonede si vad Ethereum ca o moneda virtuala foarte sigura, chiar si de pe locul 2.

Ethereum ar putea ajunge la 10.000 de dolari

In ultima luna, a doua criptomoneda din piata, dupa capitalizare, a crescut cu 40%, in timp ce Bitcoin nu a inregistrat decat o majorare de 5%. Mai mult, analistii deja vad o trecere de la Bitcoin catre Ethereum si catre alte segmente precum piata descentralizata sau Webb 3.0 Apps.

Cu toate acestea, aceiasi analisti care pariaza ca Ethereum va ajunge la 10.000 de dolari sunt destul de increzatori ca Bitcoin va ajunge la o valoare de 100.000 de dolari, iar asta ar putea urma piata criptomonedelor la o valoare de 5 trilioane de dolari, in conditiile in care acum de abia a trecut de 2 trilioane.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *