Economie

Un autobuz al firmei de transport public din Craiova a luat foc în autobază înainte să plece în prima cursa programată

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 17 Noiembrie 2021, ora 15:07

53 citiri

Un autobuz al firmei de transport public din Craiova a luat foc, miercuri, 17 noiembrie, în incinta autobazei, înainte să plece în prima cursă programată.

Potrivit reprezentanţilor societăţii de transport, după ce a pornit motorul, şoferul a constatat că în zona din spatele autovehiculului iese fum, iar ulterior s-a sunat la 112.

Autobuzul a ars mai mult de jumătate.

„Secţia de Pompieri Craiova a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autobuz, în incinta unei societăţi de transport în comun, de pe strada Calea Severinului.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta la compartimentul motor şi interiorul acestuia în partea din spate. Pe tot parcursul intervenţiei nu a existat pericolul de propagare la alte mijloace de transport.

În urma acestuia au ars materiale combustibile din interiorul autobuzului, din cadrul compartimentului motor şi protecţie conductori electrici”, a informat ISU Dolj.

Cauza probabilă de izbucnire a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit electric (conductor electric defect).Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *