Economie

VIDEO Pasajul ridicat in ritm alert in cel mai aglomerat punct de pe centura Capitalei. Lucrarea ar putea fi gata inca din 2021

1 minute necesare pentru a citi articolul

Unul din cele mai aglomerate puncte de pe soseaua de centura a Capitalei, intersectia cu drumul intre Mogosoaia si Bucuresti, ar urma sa fie decongestionat pana la finalul anului 2021.

Termenul a fost revizuit de Compania de Drumuri, dupa ce, initial, finalizarea oficiala a lucrarilor a fost stabilita pentru aprilie 2022.

Avand o lungime de circa 800 de metri, pasajul acesta va muta actuala Sosea de Centura a Capitalei cu ale sale patru benzi peste giratoriul de la intersectia cu DN1A – Mogosoaia.

Constructorul austriac Strabag a terminat deja sa ridice toate grinzile, in scurt timp urmand a incepe largirea la patru benzi pe portiunea dintre Berceni (DJ401) si localitatea Jilava. Noile imagini, filmate cu drona, prezinta stadiul in care se afla proiectul.

Cardul de masa Up Dejun iti aduce discounturi de pana la 50% la categorii precum: abonamente de servicii medicale Regina Maria, curierat DPD, card de carburant OMV Petrom, produse de birotica si papetarie Lecom, solutii de digitalizare, tracking GPS flota auto de la iTrack si altele. Obtine oferta AICI!

Lucrarile la pasaj au fost reluate incepand cu vara lui 2020, constructia proiectului fiind preluata de unul din subcontractori, dupa ce constructorul principal a intrat in inolventa si a fost incapabil sa continue acest proiect, contractat in 2018.

Acesta va fi primul din cele cinci pasaje aflate in constructie pe soseaua ocolitoare a Bucurestiului.

Directorul Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Mariana Ionita, afirma, in luna septembrie 2020, ca anul 2022 ar trebui sa fie momentul de la care se va putea circula pe toata centura Capitalei, iar toate pasajele si sectiunile la care se lucreaza acum sa fie finalizate.

Pasajul are o lungime de 800 de metri, iar lucrarile sunt platite de catre statul roman cu 6,8 milioane de euro.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *