ENTR

GALERIE FOTO Cum a fost la Festivalul de teatru în stradă B-FIT/ Animale și păsări gigatice, un pian pe care artiștii cântă dansând, muzică și mișcare pe apă

1 minute necesare pentru a citi articolul

Centrul capitalei și o parte din Splaiul Idependenței au devenit zone pietonale, în acest weekend, atrăgând mii de bucureșteni la plimbare și la festivalul de teatru în stradă „B-FIT in the Street!” unde au participat artiști din mai multe țări europene.

Acrobaţie, muzică şi personaje fantastice, un pian gigantic la care artiștii au cântat prin dans, un inedit moment de muzică și mișcare pe râul Dâmbovița, odată cu lăsarea nopții, acestea au fost principalele atracții din evenimentul ce a început vineri și se încheie în această seară.

Potrivit site-ului organizatorilor, participă peste 200 de artişti din Spania, Franţa, Italia şi Ţările de Jos la cea de-a douăsprezecea ediţie a Festivalului B-FIT in the Street.

Festivalul a fost organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti, alături de Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Municipiului Bucureşti.

Programul integral poate fi văzut aici.

 

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.