Europa

Destinatiile de vacanta preferate de romani, serios afectate de tulpina Delta. Pe lista sunt Spania si Grecia

1 minute necesare pentru a citi articolul

Cel de-al patrulea val al pandemiei de COVID-19 provocat de rapida raspandire a variantei Delta reinchide rand pe rand multe dintre principalele destinatii de vacanta ale romanilor, potrivit g4media.ro.

Situatia este ingrijoratoare in Grecia, Spania, Portugalia, Cipru, dar si in alte state europene, unde numarul infectiilor cu varianta indiana a cornoavirusului se inmultesc de la o zi la alta.

Conform datelor centralizate la zi de ourworldindata.org, in ultimele 7 zile, cele mai multe infectari la un milion de locuitori au fost inregistrate in Cipru, urmat de Marea Britanie, Spania, Portugalia si Grecia. Si alte tari au intrat din nou pe o curba ascendenta a cazurilor de COVID, desi in unele dintre acestea numarul infectarilor raportat la populatie nu a ajuns inca la cote ingrijoratoare, cum sunt Franta sau Italia.

Cazurile noi inregistrate in ultimele 7 zile raportate la 1 milion de locuitori in principalele destinatii europene ale romanilor:
Cardul de masa Up Dejun vine cu cost 0 si discount de pana la 50% la principalele categorii de produse si servicii de care afacerea ta are nevoie. Obtine oferta AICI!

Cipru – 844,27


UK – 410,6
Spania – 287,24
Portugalia – 242,22
Grecia – 134,81
Olanda – 134,48
Danemarca – 84,62
Belgia – 81,25
Franta – 44,74
Italia – 14,93
Spre comparatie, in Romania s-au inregistrat in ultimele 7 zile doar 2,21 cazuri noi de COVID la un milion de locuitori.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *