Europa

Dezastrul lăsat în urmă de participanții unui important festival european. Voluntarii au fost îngroziți de mizeria găsită VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Joi, 31 August 2023, ora 09:13

173 citiri

Dezastrul lăsat în urmă de participanții unui important festival european. Voluntarii au fost îngroziți de mizeria găsită VIDEO

Gunoaiele lăsate în urmă i-au șocat pe voluntari FOTO Youtube (captura)

Voluntarii responsabili de strângerea gunoaielor rămase la Festivalul Leeds au rămas „complet îngroziți” de mizeria lăsată în urmă de participanții la evenimentul care a avut loc în perioada 25 – 27 august, arată The Independent.

Potrivit sursei citate, anul acesta, la festivalul – care atrage de obicei 90.000 de spectatori – au fost prezenți Billie Eilish, The Killers, The 1975, Sam Fender și Lewis Capaldi.

După spectacolele de închidere a festivalului de duminică 27 august, echipele de curățenie au fost desfășurate luni pentru a încerca „să salveze corturile și echipamentele pentru o organizație de caritate pentru refugiați”.

Voluntarii au rămas, însă, îngroziți de ce au găsit la fața locului. „Ne va dura ceva timp să digerăm ceea ce am văzut. Cu totul îngrozitor”, a spus unul dintre voluntari.

Directorul general al companiei, Melvin Benn, a declarat pentru ITV News că „mesajul pentru participanții la festival tot timpul este să încerce să aibă grijă cu adevărat de mediu”.

„Lucrăm foarte mult pentru a ne asigura că oamenii reciclează și își iau bunurile acasă cu ei. Majoritatea oamenilor o fac, unii nu. Unii oameni sunt neîngrijiți și trebuie să facem ordine după ei”, a spus Melvin Benn.

Site-ul festivalului îi sfătuiește pe oameni să „cumpere un cort durabil pe care să-l poți folosi din nou în fiecare an” și „nu de unică folosință, ia-ți cortul acasă”!Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.