Europa

Româncă stabilită în Italia, dispărută fără urmă de jumătate de an. Carabinierri îl suspectează de răpire pe iubitul Italian al tinerei

1 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 02 Octombrie 2022, ora 11:21

62 citiri

Carabinierii și pompierii din Italia au început căutările unei romance în vârstă de 27 de ani, dispărute fără urmă din localitatea Montecarotto, în provincia Ancona.

Andreea Rabciuc nu este de găsit de mai bine de șase luni.

Femeia este căutată acum în zona râului Esino din Castelbellino, în apropiere de fosta carieră de piatră Mancini. Încă de sâmbătă anchetatorii s-au îndreptat spre ferma din via Montecarottese, unde Andreea a fost văzută ultima dată înainte de a dispărea în neant, informează Ancona Today.

Apoi, câteva ore mai târziu, militarii și pompierii s-au mutat în zona parcului fluvial al râului Esino, în apropierea podului din via Madonna del Piano, în Castelbellino. În apropiere se află o carieră de piatră.

Andreea a fost văzută ultima dată pe 12 martie, la 7 dimineața. A plecat în grabă de la o petrecere, care a avut loc într-o rulotă, în Montecarotto, o zonă rurală din provincia Ancona, Italia. Tânăra s-ar fi certat toată noaptea cu logodnicul italian, apoi i-a trimis un mesaj audio fostului iubit, potrivit rotalianul.com.

Cei prezenţi la petrecere au povestit că logodnicul i-a luat fetei telefonul, iar tânăra a plecat fără să spună unde se duce.

Din acea dimineață, de Andreea nu mai știe nimeni nimic.

Iubitul ei, Simone Gresti, în vârstă de 42 de ani, este unicul suspect în acest caz, fiind cercetat pentru răpire.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *