Fără categorie

​”Când ne uităm la echipament, ne vine să plângem. Este o rușine totală!”. Un soldat rus își îndeamnă mama să nu creadă propaganda de la Kremlin

1 minute necesare pentru a citi articolul

Direcția principală de informații a ministerului ucrainean al apărării a făcut publică o conversație telefonică înregistrată între un soldat rus și mama sa, în care acesta îi spune că propagandiștii Kremlinului mint, iar situația de pe front este foarte grea pentru trupele trimise de Putin să lupte în Ucraina, transmite Ukrainska Pravda.

Soldat rus în UcrainaFoto: Olga Maltseva / AFP / Profimedia Images

Militarul rus i-a cerut mamei sale să nu creadă mesajele propagandei de la Kremlin, în timp se plângea că el și camarazii săi de arme au numai echipament învechit și că rar văd vehicule militare noi.

Soldatul trimis de Vladimir Putin să lupte în Ucraina este indignat de ceea ce se arată la televiziunea rusă.

„Totul este o mizerie. Orice se întâmplă aici este o rușine totală. De fiecare dată când ne uităm la echipamentul nostru, ne vine să plângem”, îi povestește soldatul rus mamei sale.

”Deci tot ceea ce ne arată ei, cum ar fi că îi omorâm, că avansăm și îi reținem – ce este asta, sunt și acestea minciuni?”, a întrebat mama militarul rus supărat.

Potrivit direcției principale de informații a ministerului ucrainean al apărări, mama militarului rus nu poate să-și creadă că fiul care spune că victoriile lor sunt doar la televizor.

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *