Fără categorie

Cioloş: Eu nu am văzut că se încheagă niciun pol de dreapta

1 minute necesare pentru a citi articolul

Europarlamentarul Dacian Cioloş a declarat marţi că nu a văzut că se încheagă niciun pol de dreapta ci ceea ce a văzut au fost nişte preşedinţi de partide invitaţi la Congresul USR, potrivit News.ro.

Dacian CiolosFoto: Agerpres

”Deocamdată mai mult văd cumetrii decât discuţii concrete, pragmatice”, a mai spus Cioloş, el precizând că ei vor discuta cu toţi cei care vor modernizarea României, cei care au o abordare pro-europeană şi care, pornind de aici vor să pună umărul la un program de modernizare a României.

Dacian Cioloş a declarat despre recenta declaraţie a lui Cătălin drulă privind un pol de dreapta că el nu a văzut un astfel de pol.

”Eu nu am văzut că se încheagă niciun pol, am văzut acolo nişte preşedinţi de partide invitaţi la Congresul USR, un lucru normal care se practică şi este foarte bine că au fost invitaţi acolo, dincolo de faptul că domnul Kelemen Hunor a venit la Congresul USR direct de la negocierile cu domnul Ciolacu. Nu ştiu despre ce pol de dreapta e vorba”, a spus Cioloş.

El a precizat că un pol politic se construieşte cu o viziune de guvernare. ”Dincolo de toate emoţiile acestea, ăla mă place, ăla nu mă place, cu ăla nu sunt prieten, în politică eu aş aştepta să discutăm pe programe de guvernare cât mai detaliate, pentru că înţelegeri politice şi prietenii politice am mai văzut dar nu am văzut programe de guvernare detaliate”, a mai afirmat eurodeputatul.

”Noi vom discuta cu toţi cei care vor modernizarea României, cei care au o abordare pro-europeană şi care, pornind de aici vor să pună umărul la un program de modernizare a României, la nişte reforme care în ultimii trei, patru, cinci ani au fost mai mult promise decât realizate. (..) La asfel de discuţii suntem pregătiţi să participăm, când va veni vreme, deocamdată e mai mult văd cumetrii decât discuţii concrete, pragmatice”, mai spus dacian Cioloş.

Citeste articolul complet pe revistapresei.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.