Fără categorie

Dezvoltarea unei platforme de e-commerce de succes în pandemie

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 15 Noiembrie 2023, ora 19:00

87 citiri

Dezvoltarea unei platforme de e-commerce de succes în pandemie - Interviu cu Călin Andrei, Drool.ro

În prezent, platforma de e-commerce Drool.ro se află în continuă expansiune, mărindu-și zilnic atât plaja de clienți, cât și cea a furnizorilor români și străini. FOTO: pexels.com

Călin Andrei, fondator al platformei de e-commerce Drool.ro, vorbește despre provocările creșterii unui business în pandemie cu ajutorul primit prin consultanța de business.

Călin Andrei este antreprenor cu experiență în mediul de afaceri încă din 2010, tatăl a doi copii și fondator al platformei de e-commerce Drool.ro, dedicată produselor pentru bebeluși, copii și viitoare mame.

A pus bazele afacerii sale dintr-o nevoie resimțită pe piață în calitate de părinte, odată cu venirea pe lume a primului copil. Călin a învățat astfel enorm de multe despre el pe plan profesional, dar și personal, crescând de la zero o afacere în timpul pandemiei.

În prezent, Drool.ro se află în continuă expansiune, mărindu-și zilnic atât plaja de clienți, cât și pe cea a furnizorilor români și străini.

Succesul afacerii sale și încrederea în strategiile de business care au dat roade l-au însuflețit să vorbească despre parcursul său ca antreprenor, despre impactul puternic al unui consultant de business în procesul de obținere a unei linii de credit pentru consolidarea viitorului companiei și despre ce a învățat în ultimele două decenii despre mediul de business din România.

Acest interviu face parte dintr-o campanie marca Ziare.com – Suntem de aici. Antreprenori români și poveștile care merită ascultate. Materiale realizate cu sprijinul High Financial Solutions.Articol preluat de la: ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *