Fără categorie

Dinamo a făcut prima mutare pentru noul sezon

1 minute necesare pentru a citi articolul

Dinamo București a reușit promovarea în SuperLigă după doar un an petrecut în liga secundă, iar oficialii câinilor încearcă să întărească echipa pentru noul sezon care va începe pe 15 iulie.

Jucatorii echipei Dinamo BucurestiFoto: Inquam Photos / Mihai-Antonio Vasile

Gabriel Glăvan, noul director sportiv al lui Dinamo

Dacă momentan nu pot legitima jucători, din cauza unei interdicții impuse de FIFA pentru datorii, Dinamo a început întărirea echipei la nivelul staff-ului tehnic și administrativ.

Gabriel Glăvan este începând de luni noul director sportiv al „câinilor”, acesta ajutând clubul și în sezonul petrecut în liga a doua, conform unui comunicat postat pe site-ul oficial.

Acesta a mai lucrat la Oțelul Galați, Universitatea Craiova, FC Voluntari și UTA ca scouter și face parte din colectivul Școlii Federale de Antrenori.

Glăvan a oferit primele declarații în noua funcție și a anunțat obiectivele pentru următorul sezon al SuperLigii.

„Planurile pentru acest sezon sunt de a forma, împreună cu toți colegii mei din club, un ambient de performanță, în care toată lumea să simtă că au un suport real în ceea ce privește departamentul sportiv. Sigur, ne dorim o performanță cât mai bună din punct de vedere competițional, dar cred că este nevoie de ceva timp pentru a funcționa la capacitate maximă”, a declarat directorul sportive al lui Dinamo, pentru pagina oficială.Citeste articolul complet pe sport.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.