Fără categorie

Două spații de servicii cu alimentare de carburant și încărcare electrică au fost deschise pe autostrada A1, între Timișoara și Lugoj

1 minute necesare pentru a citi articolul

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunţat sâmbătă că două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise de astăzi pe autostrada A1, potrivit News.ro.

Cele două spaţii de servicii sunt amplasate pe tronsonul #Timişoara – #Lugoj, km. 481+646 (stânga şi dreapta), în zona localităţii Recaş.

Spațiile de servicii au 2 staţii pentru carburanţi (câte una pe fiecare sens de mers); 2 staţii pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers); 2 spaţii comerciale (câte unul pe fiecare sens de mers) 2 zone tip Snack bar (câte unul pe fiecare sens de mers); 2 zone cu toalete publice (câte una pe fiecare sens de mers).

De asemenea, sunt disponibile 192 de locuri de parcare pentru autoturisme (96 pe Calea 1 şi 96 pe Calea 2); 8 locuri de parcare pentru autoturismele deţinute de persoane cu dizabilităţi (4 pe Calea 1 şi 4 pe Calea 2); 60 de locuri de parcare pentru camioane (30 locuri pe Calea 1 si 30 locuri pe Calea 2); 4 locuri de parcare pentru autocare (2 locuri pe Calea 1 şi 2 locuri pe Calea 2); 2 zone dotate cu aspirator, fiecare având câte două locuri pe fiecare Cale; 8 locuri pentru încărcarea vehiculelor electrice (4 locuri pe Calea 1 si 4 locuri pe Calea 2).

”Aceste spaţii de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR SA şi Rompetrol Downstream SRL”, a mai declarat oficialul.

Citeste articolul complet pe www.g4media.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.