Fără categorie

fanatik.ro: Cazul dronei rusești sau cum s-a făcut de râs România. „Nu exclud ca cineva din Servicii să fi vrut să-l compromită pe Iohannis”

1 minute necesare pentru a citi articolul

​​După ce două zile au negat categoric că o dronă rusească ar fi căzut pe teritoriul țării noastre, intrând într-un schimb de replici cu oficialii de la Kiev, autoritățile române au fost nevoite să recunoască miercuri că s-au înșelat. Experții din domeniu sunt de părere că reacția inițială a oficialilor români care au negat categoric incidentul înainte de a cerceta este inexplicabilă într-un astfel de caz, ce atrage atenția internațională.

Klaus IohannisFoto: Colaj fanatik.ro

Președintele Iohannis a reacționat miercuri la informația că pe teritoriul țării noastre au fost descoperite resturile unei drone rusești, prăbușită în urma atacului asupra porturilor ucrainene de la Dunăre. Șeful statului a spus că dacă se confirmă că aceste elemente provin dintr-o dronă a Rusiei, „o astfel de situație ar fi complet inadmisibilă și constituie o încălcare gravă a suveranității și integrității teritoriale a României, stat aliat NATO”.

Citește mai mult pe fanatik.ro

Articol susținut de fanatik.ro

Articol preluat de la: revistapresei.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.