Fără categorie

Fostul șef al BCCO care, băut și drogat la volan, a ucis o femeie la Popești Leordeni cere să fie eliberat din arest

2 minute necesare pentru a citi articolul

Fostul șef al BCCO care, băut și drogat la volan, a ucis o femeie la Popești Leordeni cere să fie eliberat din arest preventiv

masina politieFoto: Agerpres

Șoferul băut și drogat care a accidentat două femei, dintre care una a murit, şi a lovit cinci autoturisme parcate, la Popeşti Leordeni, a contestat măsura arestării preventive, Tribunalul Ilfov urmând să ia miercuri o decizie în acest sens. Bărbatul, în vârstă de 59 de ani, este colonel în rezervă, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București.

Judecătoria Cornetu a emis duminică mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului, decizia nefiind definitivă. De altfel, el a contestat măsura, iar miercuri, a fost dus la Tribunalul Ilfov, care urmează să ia o decizie. Avocatul bărbatului a cerut arest la domiciliu.

Accidentul a avut loc duminică, pe o stradă din Popești Leordeni.

Imagini dure cu momentul accidentului

Imagini surprinse de camera de supraveghere a unei case din Ilfov au surprins momentul în care șoferul a intrat cu mașina în două femei care se aflau pe stradă și a lovit mai multe autoturisme parcate. Înregistrarea video arată cum trei persoane stau de vorbă pe marginea unui drum din Popești-Leordeni, o femeie fiind exact între două mașini parcate.

La un moment dat, din stânga ecranului se vede cum apare o mașină care lovește una dintre mașinile parcate, strivind-o pe femeia aflată între autoturisme și lovind o alta.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov a anunțat că în urma accidentului rutier au fost rănite două femei în vârstă 51 şi 56 de ani. Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, însă ulterior femeia în vârstă de 56 de ani a decedat.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost lovit de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

G4Media a scris că șoferul este colonelul în rezervă Constantin Păun, acum pensionar special. El afost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, precum și șef de cabinet al lui Gavril Dejeu, ministru de Interne în perioada 1996-1999).

Articol preluat de la: www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.