Fără categorie

Galaţi: Un copil de 9 ani a murit, sub privirile părnților, după ce a căzut cu bicicleta pe faleza superioară a Dunării

1 minute necesare pentru a citi articolul

Un copil de 9 ani a murit după ce a căzut de pe bicicletă, pe faleza superioară a Dunării din Galaţi, sub privirile părinţilor şi a unui frate, iar ghidonul l-a lovit puternic în gât. Incidentul a avut loc duminică seară, pe trotuarul aferent bulevardului Marea Unire, din municipiul Galaţi, în zona unui parc intens circulat, relatează News.ro

Faleza din GalatiFoto: HotNews.ro / Victor Cozmei

Conform IPJ Galaţi, din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că minorul se deplasa pe o bicicletă pe aleea pietonală de pe bulevardul Marea Unire, dinspre zona Trecere Bac către strada Prelungirea Traian, iar când a ajuns în zona parcului Viva, s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, autoaccidentându-se.

La scurt timp după producerea acestui accident, minorul şi-a pierdut cunoştinţa şi a intrat în stop cardio respirator, iar echipajul medical sosit la faţa locului, după aplicarea manevrelor de resuscitare, l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii Galaţi, unde, din păcate, băieţelul a decedat.

La momentul producerii accidentului minorul era însoţit de părinţii săi şi de un frate care se plimba alături de el, tot pe o bicicletă.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Articol preluat de la: www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.