Fără categorie

Marius Șumudică, furios după înfrângerea României cu Ucraina

1 minute necesare pentru a citi articolul

Naționala României rămâne fără punct și după cel de-al doilea meci de la Campionatul European sub 21 de ani. Tricolorii lui Emil Săndoi au pierdut dramatic în fața Ucrainei, scor 1-0, iar Marius Șumudică a avut un discurs dur la adresa naționalei de tineret.

Marius SumudicaFoto: Flaviu Buboi/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Marius Șumudică i-a remarcat pe Ștefan Târnovanu, Țicu, Pantea si Dican

După înfrângerea usturătoare suferită în runda inaugurală cu Spania (3-0), naționala sub 21 de ani a României a pierdut și duelul cu Ucraina (1-0), în urma unui nou meci modest făcut de tricolori.

Emil Săndoi a încercat cumva să explice înfrângerea contra Ucrainei, dar declarația sa nu i-a convins pe ceilalți oameni din fotbal.

Marius Șumudică, antrenorul celor de la Al-Raed, a comentat cele două jocuri ale României și a avut un discurs dur la adresa tricolorilor care nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

„Sunt multe aspecte de discutat. Este dezastruos… Având în vedere că organizăm această grupă, jucăm în fața propriilor suporteri și nu avem valoarea să dominăm adversarul.

Unii mi s-au părut plictisiți, cred că îi deranjează că nu și-au făcut vacanțele sau ceva. Cum să joci în fața propriilor suporteri, pe un gazon extraordinar, și să nu-ți dorești?

În ultimele 30 de minute noi ne-am apărat ca la handbal, ei pasau și noi stăteam pe linia de nouă metri.” – a spus Marius Șumudică în cadrul emisiunii Fotbal Club.

Totuși, Marius Șumudică a discutat și despre jucătorii pe care i-a remarcat în aceste două jocuri. Antrenorul celor de la Al-Raed l-a îndemnat indirect pe Valentin Țicu să plece de la Petrolul.

„În afară de Târnovanu, cred că ar fi câțiva jucători. Mie-mi place Țicu, ar trebui să facă pasul și să plece de la Petrolul, avem nevoie și pentru echipa națională.

În rest… Îmi pare rău de Dican pentru acest autogol. Și mie-mi place și Pantea, e un fundaș cu picioare bune. Dacă va câștiga încredere, poate pune probleme. În atac, nimic. Screciu mi s-a părut obosit, lent, tot timpul al doilea la minge. Fizic am stat rău.” – a încheiat Marius Șumudică.

Citeste articolul complet pe sport.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.