Fără categorie

Monica Macovei, primele declarații după accidentul rutier: „Un motociclist a intrat în plin în mașina mea”

2 minute necesare pentru a citi articolul

Fostul ministru al Justiției și fost europarlamentar Monica Macovei a suferit sâmbătă un accident de circulație în apropiere de Mangalia. Macovei spune că nu a circulat pe contrasens și că motociclistul a intrat în plin în stânga mașinii sale.

Monica MacoveiFoto: Parlamentul European

  • „Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă”, spune Monica Macovei.
  • „Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, mai spune fostul ministru al Justiției.

Monica Macovei, implicată într-un accident / O persoană a fost rănită grav

Reamintim că fostul ministru al justiției Monica Macovei a fost implicată sâmbătă într-un accident rutier pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai din județul Constanța, accident în urma căruia un motociclist a fost rănit grav și dus la spital.

Centrul Infotrafic al Poliției Române a anunțat sâmbătă producerea unui accident rutier în județul Constanța, în care au fost „implicate un motociclist și un autoturism”, iar în urma impactului a rezultat „rănirea gravă a motociclistului”.

ISU Constanța a informat că în urma impactului s-a produs un incendiu, în care motocicleta a ars, iar motociclistul, „conștient și cu politraumatisme, a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean”.

Poliția Constanța a transmis la rândul său un comunicat oficial, fără a preciza numele celor două persoane implicate în accident.

  • „Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 56 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *