Fără categorie

Natalie Portman a divorțat după 11 ani de căsnicie. Tabloidele britanice au aflat și motivul actriței

1 minute necesare pentru a citi articolul

Actriţa Natalie Portman şi coregraful francez Benjamin Millepied au divorţat după un mariaj de 11 ani, a anunţat variety.com, potrivit News.ro.

Natalie Portman și Benjamin MillepiedFoto: Valerie Macon / AFP / Profimedia Images

Potrivit tabloidelor engleze, Millepied ar fi avut o aventură extraconjugală, iar actriţa americană nu a reuşit să treacă peste acest lucru.

Mai multe ziare din regatul Unit au scris că Millepied ar fi avut o aventură cu activista de mediu Camille Étienne, în vârstă de 25 de ani, mai tânără cu peste deceniu decât coregraful francez.

Potrivit People, un reprezentant al lui Portman a confirmat că actriţa premiată cu Oscar a depus cererea de divorţ de coregraful francez în luna iulie 2023, în Franţa, unde cuplul locuia împreună cu cei doi copii ai lor. Divorţul a fost finalizat luna trecută.

Portman şi Millepied s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al peliculei „Black Swan”, pentru care Portman a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2010.

Ei s-au căsătorit în California în august 2012 şi au împreună un fiu de 12 ani, Aleph, şi o fiică de 7 ani, Amalia.

Portman a jucat cel mai recent în filmul „May December”, de Todd Haynes, alături de Julianne Moore şi Charles Melton, care va fi nominalizat duminică la premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu original.

Cel mai recent, Millepied a fost coregraful filmului „Dune: Partea a doua”.

Articol preluat de la: life.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.