Fără categorie

Propunerea lui Medvedev înainte de întrunirea Consiliului de Securitate al Rusiei privind explozia de la podul lui Putin. „Asta așteaptă cetățenii Rusiei”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Rusia trebuie răspundă la ”atacul terorist” al Ucrainei asupra podului din Crimeea doar prin distrugerea directă a teroriștilor, a declarat prietenul lui Vladimir Putin, Dmitri Medvedev, care este și vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, jurnalistei Nadana Fridrichson, transmite agenția rusă de presă TASS.

Vladimir Putin și Dmitri MedvedevFoto: Mikhail Metzel / TASS / Profimedia Images

„Răspunsul Rusiei la această crimă nu poate fi decât distrugerea directă a teroriștilor. În modul în care este acceptat în lume. Aceasta este ceea ce așteaptă cetățenii Rusiei”, a declarat Medvedev.

Potrivit vicepreședintelui Consiliului de Securitate al Rusiei, „autorul și făptașul crimei este statul eșuat al Ucrainei”.

„Acesta este un act de terorism și sabotaj comis de regimul criminal de la Kiev. Nu există îndoieli și nu au existat. Toate rapoartele și concluziile au fost făcute”, a mai spus Medvedev.

Președintele rus, Vladimir Putin, urmează să convoace consiliul de securitate națională în cursul zilei de luni, în urma exploziei de sâmbătă, care a distrus parțial podul Kerci, construit special la ordinul lui Putin și care leagă Crimeea de Rusia.

Ucraina nu a revendicat în mod direct responsabilitatea pentru acest atac.

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *