Fără categorie

Rămăşiţele umane găsite în munţii din California sunt ale actorului Julian Sands

1 minute necesare pentru a citi articolul

Rămăşiţele umane găsite în munţii din California au fost confirmate ca fiind cele ale actorului britanic Julian Sands, care a dispărut în ianuarie în timpul unei drumeţii, scrie BBC.

Actorul britanic Julian SandsFoto: John Salangsang / AP / Profimedia

Excursioniştii au găsit rămăşiţele sâmbătă, a anunţat poliţia, iar acestea au fost acum identificate oficial, citează News.ro.

Sands, în vârstă de 65 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolurile sale din filmul premiat cu Oscar „A Room With A View” şi din serialele TV „24” şi „Smallville”.

Printre alte pelicule ale sale se numără filmul The Girl with the Dragon Tattoo din 2011, în care a jucat alături de Daniel Craig.

Sands a dispărut pe 13 ianuarie în timpul vremii nefavorabile din zona Baldy Bowl din Munţii San Gabriel.

Căutările aeriene şi terestre au fost îngreunate, deoarece California a fost lovită de furtuni, precum şi de condiţii de gheaţă şi de ameninţarea avalanşelor.

În urma unor noi căutări la începutul acestei luni, poliţia a declarat că unele părţi ale zonei, cu terenuri abrupte şi râpe, sunt încă inaccesibile din cauza „condiţiilor alpine extreme”, inclusiv a mai mult de 3 metri de gheaţă şi zăpadă rămase.

După ce Sands a dispărut, familia starului a mulţumit autorităţilor californiene pentru eforturile depuse în încercarea de a-l localiza.

La sfârşitul lunii ianuarie, fratele Nick Sands, care locuieşte în North Yorkshire, unde el, Julian şi ceilalţi trei fraţi ai lor au crescut, a declarat că şi-a luat deja „rămas bun”.

„M-am împăcat cu faptul că a plecat şi aşa am făcut faţă situaţiei”, a spus el.

Născut în Otley, Yorkshire, şi educat la Lord Wandsworth College din Hampshire, Sands şi-a început cariera de actor cu roluri în filme precum Câmpiile Morţii.

Acest lucru l-a adus în atenţia regizorului James Ivory, care l-a distribuit, înaintea lui Rupert Everett, în 1985, în adaptarea cinematografică a romanului lui EM Forster „A Room With A View”. (News.ro)

Citeste articolul complet pe life.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *