Fără categorie

Revenire spectaculoasă în circuitul ATP – Victorie, la primul meci după o absență de doi ani

1 minute necesare pentru a citi articolul

Canadianul Milos Raonic, fost ocupant al locului 3 mondial, a revenit pe teren într-o partidă oficială după o pauză de doi ani cauzată de accdentări și a reușit victoria în primul tur la ATP ‘s-Hertogenhosch (Olanda).

Milos Raonic, debut cu victorie, la doi ani de la accidentare

Finalist la Wimbledon 2016, Raonic s-a accidentat în vara anului 2021 la tendonul lui Ahile și a reluat antrenamentele abia în februarie 2022.

În prima partidă de la revenire, canadianul l-a învins pe sârbul Miomir Kecmanovic (39 ATP) în două seturi, scor 6-3, 6-4, la debutul în turneul ATP ‘s-Hertogenhosch.

„La începutul anului 2021 simțea dureri la tendonul lui Ahile și nu putea alerga la viteză maximă. Combinația dintre înălțimea și explozia din joc îl face predispus la accidentări. Seamănă mai mult cu un handbalist.

A făcut primul antrenament în febriuarie, dintr-o poziție statică. Cu siguranță au existat gânduri negre și s-a gândit la retragere, este normal atunci când pierzi două sezoane la rând. Dar Milos iubește prea mult tenisul și este foarte hotărât să revină”, declara antrenorul său, Mario Tudor, în decembrie 2022.

În vârstă de 32 de ani și cu o înălțime de 1,96 m, Milos Raonic a ocupat locul 3 mondial, a jucat finala de la Wimbledon din 2016 și a reușit calificarea în semifinalele Australian Open din același an.

Citeste articolul complet pe sport.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.