Fără categorie

Schimbare majoră anunțată de Musk pentru Twitter: A limitat temporar numărul de postări pe care le pot vedea utilizatorii / Cei care plătesc au avantaj

1 minute necesare pentru a citi articolul

O schimbare majoră la Twitter: Elon Musk, miliardarul american care a preluat în urmă cu un an rețeaua de socializare, a anunțat că Twitter va aplica o limită temporară la numărul de tweet-uri pe care utilizatorii le pot citi într-o zi, a declarat proprietarul Elon Musk, citat de BBC.

Elon Musk si TwitterFoto: Jonathan Raa/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Într-o declaraţie postată pe rețeaua de socializare, Musk a spus că limitele temporare de citire au fost puse în aplicare pentru a aborda „nivelurile extreme” de culegere a datelor şi de manipulare a sistemului.

Câte postări pot vedea pe zi de acum încolo cei cu conturi normale și cei cu conturi plătite pe Twitter

Astfel, Musk a enumerat limitele de citire a postărilor, astfel:

  • Conturile verificate (cei care plătesc abonamentul lunar să primească bifa albastră – n.r.) pot citi până la 6000 de mesaje pe zi.
  • Toate conturile neverificate pot citi până la 600 de mesaje pe zi.
  • Noile conturi neverificate sunt limitate la citirea a 300 de postări pe zi.

Vineri, celor care au încercat să acceseze Twitter li s-a spus că trebuie să se autentifice pentru a vizualiza conţinutul. mişcarea a fost o „măsură de urgenţă temporară”, a declarat Musk.

El a afirmat că platforma de socializare „primea date furate atât de mult încât se degrada serviciul pentru utilizatorii normali”.

Reamintim că rețeaua de socializare Twitter s-a confruntat cu probleme tehnice sâmbătă. De la prânz, pentru mulţi utilizatori din întreaga lume a fost imposibil să acceseze platforma.Citeste articolul complet pe economie.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.