Fără categorie

Un copil de doi ani şi-a împuşcat mortal mama însărcinată în opt luni, în Ohio

1 minute necesare pentru a citi articolul

Un copil în vârstă de 2 ani din statul american Ohio şi-a ucis accidental mama, însărcinată în 8 luni, împuşcând-o în spate cu un pistol semiautomat, a anunţat poliţia locală, citată de AFP.

Masina Politie SUAFoto: Andreistanescu | Dreamstime.com

Laura Ilg, în vârstă de 31 de ani, a sunat la 911 în după-amiaza zilei de 16 iunie, explicând că a fost împuşcată de fiul ei în locuinţa sa din Norwalk, a declarat pentru presa locală comisarul David Smith.

„Ea a explicat că era însărcinată în 33 de săptămâni şi că fiul ei în vârstă de 2 ani a împuşcat-o accidental în spate cu o armă de foc”, a declarat el pentru postul de televiziune News 5 Cleveland, filială a ABC, scrie Agerpres, citând AFP.

În pofida intervenţiei rapide a medicilor, tânăra femeie a murit la spital, iar copilul pe care îl purta în pântece nu a putut fi salvat, a precizat responsabilul din cadrul poliţiei. Conştientă la sosirea poliţiei, ea a explicat că băieţelul reuşise să intre în dormitorul ei şi al soţului, de obicei încuiat, şi, în timp ce ea spăla, a început să se joace cu arma.

Poliţia a găsit, de asemenea, un pistol de 9 mm pe noptieră şi alte două arme de foc încărcate. Soţul victimei, care nu era acasă la momentul tragediei, a declarat poliţiei că armele îi aparţineau, potrivit mass-media locale. (Foto: Dreamstime.com)

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.