Fără categorie

Una dintre victimele atacului armat din Roma, prietenă a Giorgiei Meloni / Premierul italian aduce un omagiu victimelor

1 minute necesare pentru a citi articolul

​Trei femei, inclusiv o prietenă a premierului italian Giorgia Meloni, au fost ucise duminică, când un bărbat a scos o armă și a deschis focul la o ședință de bloc din Roma, relatează Reuters.

Girgia Melonia si una dintre victimele atacului armat, Nicoletta GolisanoFoto: Captura Instagram

Meloni a postat o poză cu ea alături de Nicoletta Golisano, una dintre victime, pe Instagram duminică seara. „Pentru mine va fi mereu frumoasă și fericită așa”, a scris Meloni alături de fotografie.

„Nu este corect să mori așa”.

Poliția a arestat un bărbat în vârstă de 57 de ani care a fost imobilizat de alți locatari după ce a tras cu arma la o ședința la un bar din cartierul Fidene al orașului.

Suspectul era un localnic care fusese într-o serie de dispute cu asociația de locatari, a declarat un martor pentru Rai News.

„A intrat în cameră, a închis ușa și a strigat „Vă omor pe toți”, apoi a început să tragă”, a relatat agenția italiană de presă Ansa, citând alt martor.

Alte patru persoane au fost rănite în urma atacului armat, cel puțin una dintre ele suferind răni grave.

Meloni a spus că un poligon de tragere de unde suspectul luase arma folosită în atac a fost închis și este investigat de către autorități.Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *