Fără categorie

VIDEO ”Ajutoor, ajutoor, ajutoor!”. Momentul în care susținătorii lui George Simion au vrut să o dea jos pe Șoșoacă de pe scenă, la mitingul din Piața Victoriei

1 minute necesare pentru a citi articolul

Manifestanții adunați de George Simion la miting au fost întâmpinați, în Piața Victoriei, de către Diana Șoșoacă, alături de circa 300 de oameni. Ls scurt timp a izbucnit un scandal, senatoarea strigând să vină jandarmii să o salveze susținătorii lui Simion care încercau să o dea jos de pe scena improvizată în fața Guvernului: ”Ajutor, ajutor, ajutor!”.

Diana Sosoaca la protestul AURFoto: Hotnews

Cei maxim 3.000 de oameni adunați la protest de George Simion au mers de la Universitate în Piața Victoriei, unde au fost așteptați de aproximativ 300 de persoane, în frunte cu Diana Șoșoacă, aflată pe o scenă din mijlocul pieței.

„Bine ați venit, fraților! Unitate!”, a fost reacția senatoarei excluse din AUR.

În timp ce Diana Șoșoacă vorbea la un microfon îndemnând la unitate, manifestanții ajunși în piață cu George Simion au început să se împrăștie pe trotuare, fără a scanda.

”Fără unitate nu o să răzbească nimeni, asta vă asigur. Fără unitate nu va cădea niciun Guvern. Fără unitate, nu va cădea niciun preşedinte. Fără unitate nu vor fi alegeri anticipate”, a strigat Şoşoacă la portavoce, chemându-l pe Simion pe scenă.

La scurt timp, câțiva dintre susținătorii lui Simion au mers la scenă, încercând să o dea jos pe Șoșoacă și să îi ia microfonul: ”Ai vorbit urât de noi toată ziua, nu ţi-ar fi ruşine. Ne-ai făcut în toate felurile. Dă-te jos de pe scenă”.

Diana Şoşoacă a început să strige după jandarmi: ”Ajutor, ajutor, ajutor! Luiz Lazarus a fost lovit, o doamnă a fost lovită de domnul Andruşceac. Avem nevoie de jandarmi! Fără violență!”.

Spiritele s-au calmat după intervenția jandarmilor, care s-au urcat pe scenă și i-au îndepărtat pe susținătorii lui Simion.

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *