Fără categorie

VIDEO Cei mai norocoși soldați: Cum au scăpat doi ruși când ucrainenii au aruncat din dronă o grenadă exact deasupra lor

1 minute necesare pentru a citi articolul

De pe frontul din Ucraina au apărut până acum de-a lungul războiului numeroase imagini amuzante sau ciudate, cu momente ghinioniste sau pline de noroc.

O grenada lansata asupra unor soldati rusi in transeeFoto: Captura video

De la soldați care cad din tancuri sau care sunt aruncați de pe blindate când acestea demarează în trombă, la militari care-și scot colegii din uz cu lansatoare de rachete sau cu lansări periculoase din interiorul unor clădiri, de la sisteme care țintesc porci pe câmp sau iau la țintă chiar soldații ruși ce filmau luptele, la rachete ghidate antitanc lansate de separatiștii proruși care se încurcă cu firul de ghidare de stâlpi.

Acum, de pe front, vine filmarea din dronă realizată de ucraineni care au surprins probabil cei mai norocoși militari ruși.

Aflați într-un tranșeu, soldații ruși sunt reperați din drona manevrată de ucraineni, care lansează deasupra lor o grenadă – o tactică care se bazează pe improvizații tehnice și care a fost folosită pe larg până acum în timpul conflictului.

Grenada care e aruncată asupra tranșeului aterizează exact pe capul unuia dintre soldați, dar nu explodează. Cel mai probabil dintr-o defecțiune, explozia nu s-a mai produs, însă impactul obiectului cu capul soldatului l-a făcut pe militar să cadă pe spate…

VEZI ȘI:

Urmărește ultimele evoluții din a 223-a zi a războiului din Ucraina LIVETEXT pe HOTNEWS.RO.

Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *