Fără categorie

VIDEO „Gata! Vine drona! Feriți-vă”. Un nou atac rusesc asupra unui port ucrainean filmat de români în Izmail

1 minute necesare pentru a citi articolul

În noaptea de miercuri spre joi Moscova a atac din nou un port ucrainean aflat la Dunăre. Atacul a fost suprins în imagini de mai mulți români chiar din Izmail.

Lovituri rusești cu drone în IzmailFoto: Captura Twitter

Într-o filmare postată pe rețelele de socializare se poate vedea apărarea antiaeriană ucraineană contracarează dronele rusești trimise să distrugă infrastructura portuară din districtul Izmail, regiunea Odesa.

Atacurile cu drone rusești au avariat infrastructura portuară, un siloz de cereale și clădiri administrative în districtul Izmail din regiunea ucraineană Odesa, a declarat joi guvernatorul Oleh Kiper, potrivit Reuters.

O persoană a fost rănită în atac, al patrulea asupra districtului în ultimele cinci zile, a precizat el. Izmail găzduiește un port ucrainean pe fluviul Dunărea.

„Gata! Vine drona! Feriți-vă!”, se poate auzi un bărbat pe fundal în timp ce apărarea antiaeriană ucraineană țintește o dronă kamikaze.

Un martor spune că un siloz a fost lovit de un vehicul fără pilot.

„Asta bubuie”.

„Tot în port le-o dă”.

„Direct în siloz!”

Când atacul se intensifică, bărbații se îndeamnă reciproc să se dea mai în spate, spunând că au simțit suflul apărării antiaeriene. „Ăsta a fost suflu mare”, se aude un bărbat la finalul filmării.

Articol preluat de la: www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.