Fără categorie

VIDEO Momentul în care șoferul beat și drogat a ucis-o pe femeia din Popești Leordeni. Ea stătea între două mașini parcate

1 minute necesare pentru a citi articolul

Imagini surprinse de camera de supraveghere a unei case din Ilfov a suprins momentul în care șoferul beat și drogat a ucis o femeie pe o stradă din Popești-Leordeni și a rănit o alta.

Masini de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Înregistrarea video arată cum trei persoane stau de vorbă pe marginea unui drum din Popești-Leordeni, o femeie fiind fix între două mașini parcate.

La un moment dat din stânga ecranului se vede cum apare o mașină care lovește una dintre mașinile parcate, strivind-o pe femeia aflată între mașini și lovind o alta.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional

Potrivit Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov, în urma accidentului rutier au fost rănite două femei în vârstă 51 şi 56 de ani. Victimele au fost transportate de către echipajele medicale la două unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate, însă, ulterior, femeia în vârstă de 56 de ani a decedat.

Şoferul, un bărbat de 59 de ani, a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat, şi, respectiv cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. El a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Bărbatul în cauză a susţinut că, după producerea accidentului şi până la sosirea echipajelor de poliţie, a fost lovit de mai multe persoane pe fondul accidentului rutier.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov.

Articol preluat de la: www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.