Fără categorie

VIDEO Un recrut rus a „căzut la datorie” înainte să ajungă pe front. Noi imagini cu bețiile din rândul forțelor mobilizate de Vladimir Putin

1 minute necesare pentru a citi articolul

Pe rețelele de socializare au apărut noi imagini ce sugerează că bețiile crunte sunt un fenomen larg răspândit în rândul bărbaților ruși care sunt mobilizați pentru a fi trimiși să lupte în Ucraina.

Beții generalizate în rândul mobilizaților rușiFoto: Captura Twitter

Unul dintre clipuri a fost filmat pe un aerodrom din orientul îndepărtat rusesc.

În imagini se văd mai mulți dintre noii recruți ai lui Vladimir Putin cum se clatină din cauză că sunt beți criță. Mai mult unul dintre ei și-a lăsat traista pe ciment și „a căzut la datorie” pe iarba de lângă pistă.

Clipul a adunat peste 750.000 de vizualizări pe Twitter, devenind viral, la fel ca un alt clip un grup de mobilizați ce abia se țin pe picoare.

„Nimeni n-o să ne omoare *** pe noi”, zice unul dintre ei, alți doi răspunzând cu un râs strident.

În cadru apare și un tânăr ce este atât de beat încât are pantalonii căzuți spre vine, la acest moment fiind auzită o voce de femeie ce spune:

„Poate cineva să-i tragă pantalonii? Hai, îmbracă-te, nu face de rușine armata rusă. Trageți-i fermoarul la pantaloni, chiar e un amărât”

Un alt clip, filmat probabil lângă un punct de recrutare, arată alți bărbați ce fie abia se țin pe picioare, fie au „căzut deja la datorie” din cauza abuzului de vodcă.

Acestea sunt doar ultimele clipuri de acest fel postate pe rețelele de socializare, zilele trecute apărând și altele, unele arătând recruți beți care se iau la bătaie.

Citește și:Citeste articolul complet pe www.hotnews.ro

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *