Fotbal

Acuzat de viol, Dani Alves i-a dat mesaj soției din închisoare: ”Trebuie să o fac”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 21 Iunie 2023, ora 16:11

362 citiri

Brazilianul Dani Alves, aflat în detenţie fiind acuzat că a violat o tânără, i-a prezentat public scuze soţiei sale, Joana Sanz, într-un interviu pentru La Vanguardia.

“Primul lucru pe care vreau să-l fac este să profit de acest interviu ca să îi prezint scuze singurei persoane căreia îi datorez acest lucru, soţia mea, Joana Sanz. Deja i-am prezentat scuze personal, aici, în închisoare, dar trebuie să o fac public, pentru că povestea este publică. Cazul este public şi ea merită să îi prezint public scuze”, a spus Alves în interviul acordat din detenţie.

Fostul jucător al Barcelonei şi al echipei Paris Saint-Germain, acuzat că a violat o tânără de 23 de ani în toaleta unui club de noapte din Barcelona la sfârşitul lunii decembrie, este deţinut din 20 ianuarie în complexul penitenciar Brians, situat la aproximativ 40 km de Barcelona.

Dani Alves şi-a schimbat povestea de mai multe ori în ultimele luni. Deşi iniţial a negat faptele, în cele din urmă a recunoscut că a avut o relaţie sexuală cu tânăra, despre care a susţinut că a fost consimţită. Jucătorul afirmă că a minţit pentru a-şi ascunde infidelitatea şi că singura sa prioritate la acel moment era să îşi salveze căsnicia.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.