Fotbal

Demisia lui Mirel Rădoi de la Craiova l-a înfuriat pe patronul Rotaru: ”Nu pot să accept”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 23:34

55 citiri

Mihai Rotaru, finanţatorul clubului Universitatea Craiova, a declarat, miercuri seară, că nu a fost contactat de Mirel Rădoi pentru a fi informat cu privire la demisia acestuia. El l-a acuzat pe tehnician că are mereu acelaşi discurs, în care ameninţă că pleacă.

“Până la ora asta nu m-a sunat nimeni din staf să-mi spună că vrea să plece. În ultimele două luni după fiecare meci avem acest discurs al lui Mister. Nu pot să accept să ne spălăm lucrurile în public. Îmi pare rău, sunt extrem de dezamăgit pentru această situaţie, pentru că totuşi s-au făcut toate eforturile ca domnul Rădoi şi staful lui să reuşească. Cum să conducem un club dacă facem absolut tot ce doreşte antrenorul şi în permanenţă să ni se spună: Plec.

Eu cu Mirel Rădoi am avuut o discuţie acum zece zile. Deciziile nu m-au nemulţumit. Doar declaraţiile publice. În momentul acesta, noi ca imagine suntem cel mai jos după 2013. A avut la maxim susţinerea mea. În acest moment orice relaţie este nocivă. Dânsul acreditează ideea că Universitatea Craiova nu este pregătită să fie antrenată de domnia sa. Mi se pare normal ca în momentul în care ia o decizie să sune. Am încercat să-i dau tot ceea ce se poate din partea clubului”, a spus Rotaru la Digi Sport.

„Am un plan. Echipa trebuie să o preia unul dintre secunzi. Am un plan şi pentru perioada următoare”, a adăgat el.

Tehnicianul Mirel Rădoi a anunţat, miercuri seară, că demisionează de la Universitatea Craiova, el acuzând atitudinea conducerii clubului.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *