Fotbal

Gigi Becali a dezvăluit câți bani a încasat din fotbal

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 28 Iunie 2023, ora 20:08

121 citiri

Gigi Becali a dezvăluit câți bani a încasat din fotbal

Gigi Becali se ceartă cu Răzvan Burleanu FOTO facebook

Gigi Becali este în conflict deschis cu Răzvan Burleanu, președintele FRF, după ce a încercat, fără succes, să schimbe regula folosirii jucătorului Under 21.

Patronul FCSB a fost invitat să-și ia jucăriile și să plece, dacă nu-i convin condițiile de desfășurare a competiției din România, ceea ce a generat furia omului de afaceri.

Becali i-a răspuns, la ProSport Live, că FCSB a adus cei mai mulți bani fotbalului românesc, 200 de milioane de euro, și retragerea sa ca investitor nu ar fi cea mai bună soluție.

„El spune să plece Becali. Păi, băi, ți-am adus 200 de milioane în România, băi, ești nebun?! Am adus bani în România dublu cât a adus toată Liga 1. Am adus din calificări și din vânzări de jucători bani, 200 de milioane de euro, în țara românească, în conturile băncilor din România, într-un cont al unei societăți FCSB. Două sute de milioane de euro. Păi, băi, eu am adus 200 de milioane de euro. Tu ai luat de la noi vreo două milioane! Sau cât o fi luat…”, a spus Gigi Becali, la ProSport Live.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *