Fotbal

Internațional român, grav afectat de Covid! Va sta trei luni pe tușă

1 minute necesare pentru a citi articolul

Duminica, 11 Decembrie 2022, ora 19:04

76 citiri

Deși pandemia de Covid 19 pare să nu mai provoace probleme ca în primii doi ani, un fotbalist român de națională a fost grav afectat de acest virus.

Fundașul Cristian Ganea, legitimat la Panathinaikos Atena, una dintre cele mai importante echipe din Grecia, este nevoit să stea pe tușă trei luni din cauza unor complicații apărute.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru mesajele de susținere din ultimele zile. A fost probabil cea mai dificilă perioadă din cariera mea. COVID-ul și-a pus amprenta asupra mea și din păcate în acest moment starea de sănătate nu-mi permite să joc un rol în parcursul echipei spre istorie.

Trebuie să urmez un protocol strict în următoarele 3 luni, iar asta nu-mi va permite să fiu în locul pe care îl iubesc cel mai mult, pe gazon. Sunt determinat să revin și mai puternic.

Vreau să mulțumesc staff-ului medical al clubului pentru că a avut grijă de mine în cel mai bun mod posibil. De asemenea, vreau să le mulțumesc colegilor pentru susținere. Sunt alături de familia Panathinaikos și îi voi susține pe băieți cu toată puterea mea”, a precizat Ganea pe instagram.

Ganea (30 ani) s-a lansat la Academia Hagi și a mai jucat la Athletic Bilbao și Aris Salonic. El are opt selecții la naționala României.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *