Fotbal

Mircea Lucescu îi trage de urechi pe antrenorii de la națională. Ce nu-i place la jocul României

1 minute necesare pentru a citi articolul

Luni, 03 Iulie 2023, ora 15:01

111 citiri

Mircea Lucescu îi trage de urechi pe antrenorii de la națională. Ce nu-i place la jocul României

Mircea Lucescu e nemultumit de jocul nationalei FOTO facebook

Mircea Lucescu consideră că România a obţinut cu multă şansă câte un punct în deplasările din Kosovo şi Elveţia și nu are motive de încîntare din punct de vedere al jocului.

Totodată, Lucescu nu l-a uitat nici pe Emil Săndoi, a cărui naţională de tineret a terminat ultima în grupa de la EURO U21, cu un singur punct acumulat şi niciun gol marcat.

”Şi Săndoi, şi Edi trebuie să facă o analiză foarte serioasă asupra modului în care trebuie să abordeze meciurile internaţionale, cu ce stare de spirit, cu ce organizare de joc. Dacă intri pe teren şi te gândeşti, în primul rând, să nu pierzi, e foarte greu să şi câştigi.

Asta a fost impresia mea. Avem jucători talentaţi. Numai dacă luăm cele două goluri împotriva Elveţiei, pasa extraordinară, intervenţia lui Mihăilă, se vede că jucătorii noştri au clasă.

Problema este cum îi organizezi pentru a da maximum din ceea ce pot ei. Asta s-a întâmplat şi în anii 90, în anii 80, cu Steaua, Dinamo, Craiova, FC Argeş…

Cred că noi încă ducem lipsă de antrenori de nivelul pretenţiilor suporterilor noştri şi a performanţelor pe care ei vor să le obţină. Am rămas cu aceeaşi impresie cu care au rămas foştii jucători şi ceilalţi specialişti.

Rezultatele de la prima echipă sunt bune, dar modul în care au fost obţinute nu este cel mai bun. În fotbal, poţi avea noroc de două-trei ori, dar, cu timpul, pierzi din toate astea.

În schimb, atunci când joci bine, poţi pierde de două-trei ori, dar după aceea începi să câştigi. Avem şanse de calificare, depinde cum vom pregăti meciurile de acasă”, a declarat Mircea Lucescu, care a început pregătirile cu Dinamo Kiev.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.