Fotbal

Nedumerirea lui Victor Pițurcă după ultimele două meciuri ale naționalei: ”Chiar nu am înţeles”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 27 Iunie 2023, ora 07:32

201 citiri

Nedumerirea lui Victor Pițurcă după ultimele două meciuri ale naționalei: "Chiar nu am înţeles"

Victor Pițurcă a fost selecționerul României FOTO facebook

Naționala României a remizat, scor 0-0 în Kosovo și 2-2 în Elveția și are șanse destul de mari de a merge la turneul final din Germania.

Victor Pițurcă, fost selecționer în trei mandate, a remarcat însă că jucătorii României, în unele momente, pur și simplu își priveau adversarii.

”Nu ştiu de ce ar trebui să ne fie teamă. Mă uitam la jocul primei reprezentative şi la un moment dat se uitau la cum joacă adversarul. Eu pe asta n-am înţeles-o. Chiar nu am înţeles.

Cum adică să nu faci marcaj, să nu acoperi terenul? Echipa Elveţiei, jucând într-un ritm de tango, nu juca rapid, din devieri. Pasa în stânga, dreapta. Probabil a fost o tactică de adormit adversarul, dar acum glumesc.

Părerea mea e că avem jucători cu care putem obţine rezultate bune, mai ales cum e grupa echipei de seniori. Chiar dacă Kosovo are jucători care joacă la echipe mari, bine cotate, naţionala României ar trebui s-o învingă.

Echipa Israelului are câţiva jucători în Premier League, dar părerea mea e că suntem cam la acelaşi nivel cu ei.

Echipa Elveţiei nu e Franţa, Germania, Italia, ne putem bate şi cu ei. Valoric şi ca performanţe sunt peste noi cu o clasă, dar ne putem bate cu ei şi iată că am obţinut un rezultat mare cu ei”, a spus Victor Pițurcă, la Sport Total FM, citat de digisport.ro.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *