Fotbal

Speriați de prețurile din Qatar, fanii unei naționale s-au dus în altă țară la Campionatul Mondial. Imagini incredibile VIDEO

1 minute necesare pentru a citi articolul

Marti, 29 Noiembrie 2022, ora 12:16

64 citiri

Prețurile prohibitive din Qatar, locul de desfășurare al Campionatului Mondial a avut un efect incredibil asupra suporterilor naționalei Țării Galilor, totul pornind de la o glumă pe rețelele sociale.

Astfel, se estimează că 2.500 de fani galezi se află în acest moment în stațiunea iberică Tenerife în loc de Qatar pentru a urmări Țara Galilor la Cupa Mondială.

Totul a pornit de la ideea unei susținătoare a naționalei lui Gareth Bale, Bethany Evans, care a devenit rapid un adevărat bulgăre de zăpadă pentru suporterii care nu și-au permis o excursie în Qatar.

Când Țara Galilor s-a calificat la Cupa Mondială, doamna Evans a decis că o deplasare în Qatar ar fi prea scumpă, sugerând, în glumă, pe rețelele sociale, stațiunea Tenerife ca alternativă.

După cum se poate vedea mai jos, galezii i-au urmărit pe favoriți la lucru ca și cum s-ar afla la fața locului.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *