Fotbal

Un nou canal tv de sport în România. Ce competiții va transmite

1 minute necesare pentru a citi articolul

Vineri, 07 Octombrie 2022, ora 17:28

6 citiri

Prima Sport lansează, vineri, al cincilea canal dedicat evenimentelor sportive.

Cu o grilă foarte bogată şi variată, oferta Prima Sport este de neratat: de la puternicele campionate din Anglia, Spania, Italia, Germania sau Franţa, până la fotbalul din Turcia şi din Portugalia, de la orgoliile din SuperLiga românească, până la speranţele din Liga 2 şi din Cupa României.

Prima Sport 5 înseamnă şi UEFA Champions League, Formula 1, Moto GP sau din Liga Campionilor la handbal sau emoţiile româneşti de la canotaj, gimnastică, handbal sau baschet. Nu vor lipsi din grila de programe a celui mai nou post TV din Grupul Clever adrenalina motorsportului românesc.

Prima Sport 5 îşi începe emisia vineri, de la ora 21.00, şi este disponibil abonaţilor PrimaPlay.ro, urmând ca în curând să intre în oferta marilor cablişti.

Prima Sport 5 se alătură astfel Prima Sport 1, Prima Sport 2, Prima Sport 3 şi Prima Sport 4, toate în variante SD şi HD, precum şi Prima 4K.

Lansată pe 15 iulie 2021, platforma online PrimaPlay.ro pune la dispoziţia utilizatorilor toate competiţiile transmise de canalele Prima Sport, ştirile şi show-urile canalului generalist Prima TV, dar şi canalele de filme Cinemaraton şi CinemaEst.

Începând cu octombrie 2022, în platformă sunt disponibile şi canalele PPV1 şi PPV2, unde pot fi urmărite transmisiuni live din competiţiile deţinute de canalele Prima Sport.

PrimaPlay.ro este singura platformă unde Superliga poate fi văzută în condiţii sigure şi legale oriunde în lume.Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *