Fotbal

”Un virus care circula prin hotel”

1 minute necesare pentru a citi articolul

Miercuri, 07 Decembrie 2022, ora 18:31

56 citiri

Directorul sportiv al echipei naţionale a Elveţiei, Pierluigi Tami, a declarat miercuri că unii dintre jucătorii reprezentativei helvete au fost victimele unui ”virus care a circulat în hotel, dar care nu a fost covid”.

”Nu a fost o problemă cauzată de Covid-19. Era un virus care circula prin hotel. Din păcate, câţiva jucători l-au contractat”, a explicat Tami într-o conferinţă de presă, încercând să înlăture teama faţă de o posibilă sursă de contaminare a jucătorilor naţionalei Portugaliei, care a jucat marţi împotriva Elveţiei.

Odată cu startul Cupei Mondiale, mai mulţi jucători din naţionala helvetă s-au îmbolnăvit, fiind victime ale unor ”răceli”. Astfel, antrenorul Murat Yakin a evocat marţi seara cazurile lui Silvan Widmer (considerat ”prea bolnav ca să poată juca”, având ”simptome de răceală”), Fabian Schar (înlocuit pentru că ”a simţit că nu mai are putere în timpul meciului”) şi Nico Elvedi (”nici el nu se simţea că ar fi sută la sută bine”).Citeste articolul complet pe ziare.com

Primeste ultimele noutati pe mail

O colectie de articole selectate de echipa noastra. O data pe zi. Te poti dezabona oricand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *